O tânără de 19 ani, însărcinată, a fost rănită, marți, pe DN 1, în Avrig, județul Sibiu, după ce un microbuz a lovit o mașină staționată, pe care a proiectat-o în alt vehicul.

Potrivit ISU Sibiu, accidentul s-a produs între trei autoturisme.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de circa 23 de ani și o femeie de circa 19, însărcinată. Ambii sunt conștienți cu contuzii ușoare transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Un echipaj al Ambulanței sosit în sprijin a transportat la Spitalul cea de - a treia persoană rănită.

Accidentul s-a produs la ieșirea din Avrig spre Brașov, după ce șoferul unui microbuz, condus spre Brașov, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat într-o autoutilitară al cărei șofer oprise pentru a vira la stânga, neregulamentar, pe marcaj continuu. Autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu.

Polițiștii spun că în microbuz se aflau trei pasageri și șoferul, iar la spital au fost transportați doi pasageri din microbuz și șoferul autoutilitarei.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate în zona producerii accidentului, pe DN 1, între județele Sibiu și Brașov.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.