Numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la Matei Balș a ajuns la 7. O femeie, în vârstă de 67 de ani a încetat din viață, după tragedia din spital, unde flăcările au cuprins mai multe saloane din secția ATI covid-19.

Femeia decedată la Institutului Național de Boli Infectioase Matei Balș suferea de o formă severă de coronavirus și prezenta comorbități. După incendiul din spital, ea a fost mutată la un în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior.

După tragedia de la Matei Balș, femeia a fost mutată tot la ATI, în același spital, unde a fost intubată. Din păcate, starea ei s-a înrăutățit și a decedat.

În acest caz, având în vedere situația dramatică ce a avut loc zilele trecute, se va realiza o anchetă medico-legală pentru a stabili ce a dus mai exact la decesul femeii.

În incendiul de la Matei Balș, trei persoane au murit carbonizate, a patra persoană a murit la puțin timp după ce a primit primul ajutor, a cincea victimă a fost găsită fără suflare într-o toaletă a spitalului, tot carbonizată, pe 30 ianuarie a murit încă o persoană, un bărbat de 70 de ani, însă moartea s-a nu a survenit în urma incendiului, iar azi, 31 ianuarie a decedat cea de-a 7-a victimă, potrivit de actualitate.net


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.