O explozie ar fi avut loc ieri dimineață la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. Totul a pornit din subsolul spitalului.

Contactați, reprezentanții Spitalului Universitar din Capitală au dezmințit informația și au susținut că nu ar fi existat nicio explozie, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență nu a fost informat cu privire la producerea unei explozii.

Un comunicat oficial de presă urmează să fie prezentat în scurt timp.

O explozie ar fi avut loc la Spitalul Universitar de Urgență din București, relatează România TV. Aparținătorii anumitor pacienți internați ar fi auzit o explozie extrem de puternică în incinta spitalului.

Zgomotul extrem de puternic s-a auzit din subsolul spitalului, iar oamenii au văzut un val de fum dens.

Potrivit sursei citate, explozia s-ar fi produs ieri dimineață la o mașină pentru curățenie. În pofida deflagrației produse, la fața locului nu au fost chemați pompierii.

Postul TV a publicat o înregistrare cu imagini din incinta spitalului și cu o alarmă care răsuna pe holuri, menționează dcnews.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.