Mii de oameni au stat la o coadă uriaşă la telegondola din Poiana Braşov. Mulţi turişti din Sinaia au mers acolo și la Bușteni să schieze, pentru că în Sinaia pârtiile sunt închise.

Mii de turiști au stat la o coadă uriaşă la telegondola din Poina Braşov. Oamenii au îndurat frigul şi nu au respectat distanţarea socială pentru a ajunge pe pârtie.

În momentul deschiderii telegondolei, 9:00 fix, peste 1.000 de turiști așteptau deja la coadă. Turiștii sunt veniți din întreaga țara, din Vrancea, Ialomița, sunt cazați în Poiana și se distrează.

Aglomerație și pe Partia Kalinderu, în Bușteni. Părinții și copiii au evadat la munte după ce elevii au intrat oficial în vacanță.

În contextul unei aglomerări atât de mari de turiști, nici nu mai poate fi vorba de respectarea condițiilor de distanțare. Oamenii stau îngrămădiți unii lângă alții în zona în care gardurile instalate de autorități se termină.

Citeste si:
Redeschiderea stațiunilor de schi din Italia, amânată din cauza...
Redeschiderea stațiunilor de...

Turiștii au invadat și stațiunea Poiana Brașov, nu doar în zilele de weekend, dar și în zilele din cursul săptămânii. Rânduri la telegondonă s-au întins pe aproximativ 300 metri distanță, iar oamenii au avut răbdare chiar și 60 de minute cât durează până la îmbarcare. Vremea favorabilă a ținut cu amatorii de distracții și zăpadă.

Sezonul de iarnă este în toi. Din cauza imposibilității de a schia la Sinaia, turiștii au aglomerat stațiunea Poiana Brașov. Din cauza condițiilor meteo instalațiile de transport pe cablu sunt oprite. De altă parte, în Europa nu se schiază, iar românii au ales să rămas acasă pentru a se bucura de vacanță, menționează antena3.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.