Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală reprezintă o tragedie care „nu poate rămâne fără urmări”, menţionând că, după ce va fi stabilită cauza, trebuie văzut „cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România”.

„Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu. Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări. Specialiştii vor stabili cauzele acestui incendiu dramatic. Imediat după ce aflăm ce a dus la producerea acestei tragedii, putem vedea cum şi cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România”, scrie Anca Dragu pe Facebook.

Vineri dimineaţa, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Institutului „Matei Balş” din Capitală, fiind declanşat planul „roşu”.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire.

Patru persoane au decedat.

Citeste si:
Macron a recunoscut că armata franceză l-a asasinat pe Ali...
Emmanuel Macron a recunoscut...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.