Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că este pericol de avalanşă în Munţii Făgăraş, iar turiștilor le este recomandat să evite zonele montane înalte.

Specialiştii avertizează că joi şi vineri se pot produce avalanşe în Munţii Făgăraş, cel mai mare pericol fiind în zonele înalte, potrivit MediaFax.

„Ca urmare a condiţiilor nivo-meteorologice actuale şi a prognozei meteo aflate în vigoare pentru zilele de 28-29 Ianuarie 2021, astăzi şi mâine există posibilitatea creşterii riscului de producere a avalanşelor în zona montană înaltă. Conform buletinului nivo-meteorologic emis în data de 27.01.2021 de către Administraţia Naţională de Meteorologie, riscul producerii de avalanşe (pe o scală de la 1 la 5) se prezintă astfel: în munţii Făgăraşului riscul este însemnat, respectiv gradul 5, la peste 1800 m altitudine iar sub această altitudine, este prefigurat gradul 4 de risc”, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Retail jobs


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2021 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.