Primăria Sectorului 6 va suplimenta numărul de poliţişti locali din echipele mixte cu Garda de Mediu şi va pune la dispoziţia acestora două staţii mobile de măsurare a calităţii aerului, a anunţat, joi, primarul Ciprian Ciucu.

„Avem deja 9 staţii prin care măsurăm calitatea aerului în S6, dar până acum informaţia nu a fost publică. O public eu acum, ca să monitorizăm împreună ce aer respirăm. (...) În ceea ce priveşte protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu şi primăriile de sector, anunţat de către primarul general, conform căruia de la 1 februarie, în fiecare sector, vor funcţiona echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu şi 4 poliţişti locali, PS6 va suplimenta numărul de poliţişti dedicat acestei acţiuni şi va pune la dispoziţia acestor echipe două staţii mobile de măsurare a calităţii aerului", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Primarul a declarat că doreşte să ajute la dezvoltarea în Sectorul 6 de proiecte de tip "citizen science", prin care să se înfiinţeze sute de staţii de monitorizare a calităţii aerului.

Retail jobs

„Eu am una la fostul meu birou, merge, tehnologia azi este ieftină! Dacă ştiţi voluntari care se ocupă de asta sau care ar vrea să-şi asume un astfel de proiect, cu sprijinul meu, aduceţi-i aici", a adăugat Ciprian Ciucu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.