Holocaustul nu trebuie ignorat, iar Partidul Social Democrat "respinge cu fermitate" orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist, a afirmat miercuri preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

„Îmi doresc o Românie şi o Europă în care fiecare cetăţean să se simtă egal, fără discriminare. De Ziua Internaţională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înţelegem că aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată. A ignora Holocaustul şi cele întâmplate ar fi o greşeală", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Potrivit acestuia, a învăţa despre atrocităţile comise "ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună".

„Partidul Social Democrat, prin istoria şi vocaţia sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist şi va continua să se lupte, aşa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existenţă, împotriva ideilor xenofobe, antisemite şi radicalizării", a adăugat liderul PSD.

Citeste si:
Sorin Grindeanu: „Bugetul pe 2021 are vicii de neconstituţionalitate!”
Sorin Grindeanu: „Bugetul pe...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.