Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță a anunțat că șoferii vor plăti o taxă de un leu pentru a intra cu mașina în mai multe parcări din Sectorul 4.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a anunțat că mai multe parcări publice din Sectorul 4 vor fi cu taxă. Băluță a mai spus că șoferii vor plăti o taxă de un leu pentru două ore. Banii colectați din urma taxelor vor fi utilizați pentru întreținerea parcărilor.

„Câteva parcări publice din sectorul nostru intră în sistem de tarifare.

O bună perioadă de timp acestea au funcționat fără taxă pentru a încuraja parcarea mașinilor în locuri special amenajate în acest sens.

Parcările de pe străzile Secerei și Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru două ore.

Citeste si:
Taxa de închiriere a unui loc de parcare din Sectorul 6 ar putea fi...
Taxa de închiriere a unui loc...

Un preț aproape simbolic, dar care ne va ajuta să întreținem aceste investiții și, în timp, să lărgim rețeaua de parcări publice în Sectorul 4”, a anunțat printr-o postare pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

Șoferii care și-au lăsat mașinile în aceste parcări publice au obligația să le ridice în cel mult 48 de ore, a precizat primarul Sectorului 4.

Citeste si:
Ciucu: „CGMB să adopte o taxă de parcare care să permită...
Ciucu: „CGMB să nu mai...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.