Deputatul PNL Antonel Tanase a publicat, pe pagina de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Președintele PNL, Ludovic Orban.

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe voci din partid contestă actuala conducere, inclusiv pe liderul acesteia, Ludovic Orban.

„În plan politic, în România, există tot felul de șefi, șefuți, baroni, boși, însă foarte puțini lideri autentici. Diferența dintre primele categorii și cea din urmă o reprezintă viziunea, corectitudinea şi profunzimea înțelegerii despre ce înseamnă de fapt a face politică. Concepția și opinia despre modurile de funcționare ale unui partid, imaginea clară asupra viitorului României și forța de a inspira, acestea sunt calitățile care îl diferențiază pe Ludovic Orban de alte personaje din politica noastră.

Unul dintre multele lucruri prin care Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a câștigat locul printre personalitățile care inspiră este faptul că știe să fie alături de oameni, fie electorat, fie membri de partid, să îi anime prin viziune, atitudine și aptitudini.

Să ținem minte faptul că Ludovic Orban a preluat șefia partidului atunci când PNL devenise o umbră a unui partid, o entitate aproape inexistentă”, scrie Tănase.

Citeste si:
Violeta Alexandru: Liberalii susțin suspendarea PUZ-urilor din...
Violeta Alexandru: Liberalii...

Acesta apreciază faptul că Orban a reușit să guverneze România „aflată într-o criză economică și sanitară fără precedent, criză al cărei început a împiedicat planul premierului de a duce PSD în opoziție prin alegeri anticipate”.

„A trimis-o acasă pe „patroana” Bucureștiului, Gabriela Firea, prin susținerea lui Nicușor Dan și a câștigat alegerile locale cu un rezultat zdrobitor.

Din păcate, la alegerile parlamentare, uzura Guvernului pe timpul pandemiei și-a spus cuvântul și PNL a decontat ravagiile făcute de virus. Însă Ludovic Orban și-a prezentat onorabil demisia, lucru fără precedent în politica românească.

A condus cu ambiție negocierile pentru formarea unui nou Guvern înainte de Crăciun și a livrat la timp ce a promis: o coaliție guvernamentală policoloră, conform dorințelor românilor.

Citeste si:
Macron a recunoscut că armata franceză l-a asasinat pe Ali...
Emmanuel Macron a recunoscut...

Ludovic Orban nu este un șef. Ludovic Orban este un lider care are de oferit strategie, viziune, atitudine și acțiune. Şi, ori de câte ori e nevoie, onoare.

Este nevoie în continuare de domnul Orban la șefia PNL căci, dacă ne uităm în urmă, de unde am pornit alături de el în a dezvolta România, performanța este incredibilă. Şi, dacă e să fim realişti, secretul rămâne viziunea, nu impunerea. Ludovic Orban rămâne definiția unui lider, cu multe clase peste șefuleții care se visează conducători”, a scris președintele PNL Sector 3.

Citeste si:
Ciolacu, atac la Guvernul Cîțu: „Bugetul cu care aţi venit este o...
Ciolacu, atac la Guvernul...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.