Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia împlinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române în care afirmă că de-a lungul timpului românii au traversat momente dificile, dar le-au depăşit fiind uniţi.

„Acum 162 de ani se puneau bazele statului român modern prin unirea Moldovei cu Ţara Românească, un moment istoric pe care avem datoria să îl onorăm cu mândrie în fiecare an. La fel ca şi acum, de-a lungul timpului am traversat momente dificile, dar mereu am demonstrat că #uniţi putem depăşi orice obstacole şi putem să ne creăm un viitor mai bun împreună”, a transmis, duminică Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, „prin unitate şi solidaritate suntem cu toţii mai puternici”.

„De aceea, sunt convins că anul acesta vom reuşi să învingem definitiv pandemia şi să trecem peste toate provocările prilejuite de aceasta! La mulţi ani, români”, a mai transmis liderul social-democrat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.