Actori ai Ateneului, membri ai Corului Marii Uniri, militari ai Batalionului 151 Infanterie "Lupii Negri" şi simpli cetăţeni vor fi prezenţi în cursul zilei de vineri la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Iaşi pentru a dona sânge.

Campania "Donează şi tu pentru viaţă", iniţiată de Ateneul ieşean, are ca scop conştientizarea nevoii acute de sânge care există în spitale, precum şi susţinerea cazului unei femei care a fost diagnosticată cu o boală ce necesită transfuzii de sânge şi trombocite.

„Mulţi dintre membrii Corului Marii Uniri sunt donatori constanţi, dar am iniţiat această campanie pentru a implica, alături de prietenii şi colaboratorii noştri, şi alte persoane, care doresc să salveze vieţi. Sperăm ca prin implicarea noastră să aducem la Centrul de Transfuzii Sanguine cât mai mulţi donatori", a declarat dirijorul Corului Marii Uniri, Andrei Fermeşanu, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2021 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.