Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a declarat că va demite şefii din instituţiile subordonate Ministerului Sănătăţii.

Dintre vechii șefi, se pare că va râmâne doar Andrei Baciu, cel care se ocupă şi de coordonarea procesului de vaccinare din cadrul instituţiei în prezent.

„Vor exista schimbări peste tot, începând de la secretarii de stat din Ministerul Sănătăţii, unde va fi unul singur care va rămâne din vechii secretari de stat. Vor exista schimbări la toate instituţiile din Sănătate, fără excepţie”, a declarat Vlad Voiculescu.

Ministrul așteaptă ca cei care vor să vină alături de el să-şi trimită CV-urile la Ministerul Sănătăţii, însă funcţiile nu sunt stabilite la minister, ci la partid.

Până în prezent, în echipa de conducere a Ministerului Sănătăţii vor rămâne Andreea Moldovan, primul secretar de stat numit de Voiculescu, şi Andrei Baciu, secretar de stat liberal care este sprijinit de partid.

Citeste si:
Ministerul Sănătății explică de ce au apărut noile tulpini de...
Ministerul Sănătății explică...

Se pare că una din primele persoane din conducerea ministerului care va demisă este Nicoleta Rusu, secretar general, numită de Nelu Tătaru. Vlad Voiculescu a anunţat că actuala şefă a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan, are zilele numărate. Aceasta va fi înlocuită de Adrian Gheorghe, expert în politici de sănătate. Totodată, se pare că și şefa Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, Cristina Racoceanu, se află printre candidaturile la demiteri, informează antena3.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.