Începând de astăzi, 20 ianuarie, pentru trei zile, inclusiv pe timpul nopţii, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, între kilometrii 35+300 metri şi 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii asfaltice.

Lucrările sunt efectuate pe tronsonul care a rămas cu plăci de beton, Fundulea-Brăneşti, şi care în prezent este plin de gropi, potrivit Adevărul.

Conducătorii auto sunt sfătuiți de polițiști să adapteze în permanenţă viteza tuturor condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, punând în funcţiune luminile de avarie, dacă încheie coloane de autovehicule.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.