Primarul Capitalei, Nicușor Dan s-a apucat să decolanteze autobuzele STB, iar Firea nu a întârziat cu acuzațiile, afirmând că acesta distruge tot, dar nu e în stare să construiască nimic.

„Nu e în stare să construiască şi atunci dārâmā tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţa în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adica în mandatul . Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării”, afirmă Gabriela Firea.

Ea îl acuză pe Nicuşor Dan că spaţiul publicitar va fi folosit pentru sponsorii şi prietenii politici.

„Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieţi. Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vândut spaţiul publicitar disponibil, dar doar în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce ştie Plicuşor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniştit, Plicuşor! Bucureştenii nu uită aşa uşor cum crezi tu! Şi te vor ţine minte şi pe tine că nu ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte : vei deconta tot”, a mai adăugat fostul primar general al Capitalei.

„Nu e nevoie ca pe vehiculele destinate transportului public din Bucureşti să scrie „Primăria Capitalei”, pentru că oricine ştie acest lucru”, spune primarul general Nicuşor Dan, care vrea să vândă reclamă pe spaţiul ce va rămâne gol, după decolantare, precizează Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.