Ruxandra Garofeanu, cunoscut realizator de emisiuni de radio si televiziune si presedinta fundatiei Artsociety, a murit la varsta de 76 de ani.

Anuntul a fost facut luni de directorul Muzeului National al Taranului Roman, Virgil Nitulescu, pe Facebook, informează Realitatea.

„Dumnezeu s-o odihneasca pe Ruxandra Garofeanu! S-a prapadit azi noapte, dupa o suferinta foarte grea, de multe luni de zile. Si mai devreme, Ruxandra alesese sa ignore boala. Cocheta, cum a fost, intotdeauna, pur si simplu, nu dorea sa lase gandurile negre sa ii acapareze existenta. Vesnic curioasa, era o encicopedie a artei contemporane romanesti si o autoritate recunoscuta pentru piata de arta. Ne va lipsi", a scris Nitulescu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.