Primăria Sectorului 4 din București anunță că luni încep lucrările la noua stație de metrou din zona Berceni. Traficul rutier va fi blocat pe o porțiune de 500 de metri, iar autoritățile locale îi îndeamnă pe șoferi să fie calmi.

Lucrările la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni încep luni. Este o lucrare importantă pentru comunitate care poate fi realizată doar prin închiderea traficului auto. De aceea, autoritățile locale îi îndeamnă pe șoferi să-și păstreze calmul.

„Este un proiect extrem de important pentru toți bucureștenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunț că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricționat pentru o perioadă de timp, pe o porțiune de 500 de metri, pe sensul de ieșire din București.Conducem calm, cu atenție și fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranță acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a anunțat, pe Facebook, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2021 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.