Medicul Monica Pop le răspunde celor care susțin că actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza unor infecții luate în spital. Monica Pop le dă asigurări că Stanoevici a fost tratat cu maxim de profesionalism și moartea sa s-a produs exclusiv din cauza „complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid”.

Bogdan s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid! Nu de altceva! Greșesc cei care spun, din rea-voință, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! Nici vorbă! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat! Spun așa cei care neagă boala și metodele profilactice! Se negativase și la Covid de o lună, dar boala a produs sechele pulmonare grave. Medicii anesteziști și nu numai au făcut imposibilul pentru a-l salva! Însă, nu e posibil întotdeauna, din păcate!”, a scris medicul pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2021 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.