Metrorex a anunţat că în zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut, marţi, infiltraţii la peronul 2, acestea fiind tratate conform procedurilor de întreţinere.

Potrivit unui comunicat al Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Menţionăm că reţeaua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie. Având în vedere faptul că, în zonă, se finalizează lucrările de amenajare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea Astaldi - FCC Construccion - UTI-Activ Group", a explicat directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu, informează Agerpres.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.