Mai multe deşeuri voluminoase au fost aruncate pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei a publicat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook cu deșeurile voluminoase aruncate de locuitorii Bucureștiului.

„Fotografii din aceste zile. Şi reprezintă doar câteva dintre situaţiile în care aşa înţeleg unii cetăţeni să "păstreze" curăţenia. Nu mai e cazul, sper, să subliniem că nu aşa se procedează. Sau să punctăm că cei prinşi că depozitează deşeuri pe unde apucă pe domeniul public sunt amendaţi”, a anunţat, pe Facebook, primarul Robert Negoiţă.

Edilul sectorului 3 are o soluţie pentru cei care au deşeuri voluminoase.

„Poate este nevoie să ne reamintim faptul că avem la dispoziţie o soluţie simplă şi rapidă prin care putem să aruncăm deşeurile voluminoase. Ce avem de făcut, aşadar, când vrem să debarasăm astfel de resturi? Foarte simplu: apelăm Direcţia de Salubritate care ne şi îndrumă. Complicat? Absolut deloc! Presupune vreun efort semnificativ? Nici vorbă! Ne ajută să fim civilizaţi şi să păstrăm curăţenia? 100%!”, a precizat Robert Negoiţă.

Citeste si:
449 de blocuri din Sectorul 3 au rămas fără căldură și apă caldă
449 de blocuri din Sectorul 3...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.