Partidul Social Democrat susține că premierul Florin Cîțu condamnă companiile cu capital local la dispariție.

„Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc!

Cîțu, nu ți-a ajuns că le-ai tăiat românilor veniturile în plină iarnă, acum condamni și companiile cu capital local la dispariție!
Cîțu, oprește-te din mințit și plătește ajutoarele financiare promise antreprenorilor români! Nu din vorbe, ca până acum, ci firmele să-și vadă odată banii în cont!”,
scrie Partidul Social Democrat pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat îl critică dur pe Florin Cîțu pentru că ar condamna companiile cu capital local la pierzanie.

„Cîțu, degeaba împrumuți zilnic miliarde dacă susținerea financiară pentru firmele românești afectate de pandemie rămâne cea mai anemică din Europa!

Cîțu, mediul economic privat nu-și poate plăti angajații și furnizorii cu sloganuri! Dă urgent bani economiei, altfel pui în pericol viitorul României!
Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc!”
, este mesajul transmis de Partidul Social Democrat, luni, pe Facebook.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.