Patriarhul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Române, a acceptat să promoveze vaccinul împotriva virusului care provoacă boala COVID.

Patriarhul a anunţat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broşură intitulată „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.

Anunţul a fost făcut de Ministerul Sănătăţii, duminică seara, printr-o postare pe Facebook.

„Încheiem duminica şi această săptămână cu bucurie şi cu multă speranţă pentru creştinii ortodocşi sau catolici din România şi de pe întreaga planetă.

Patriarhul Daniel a anunţat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broşură intitulată Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.

Papa Francisc a anunţat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar pariezi şi cu viaţa celor din jurul tău.

Numai împreună, indiferent de religie şi credinţă, vom reveni la normalitate!”, a transmis Ministerul Sănătăţii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2021 - 07 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.