O femeie din Vaslui, care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu după întoarcerea din Marea Britanie, a fost depistată, de jandarmii braşoveni, duminică, în zona telecabinei Capra Neagră din staţiunea Poiana Braşov.

Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov, femeia a fost legitimată deoarece nu purta mască de protecţie.

În urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea carantinei şi a fost anunţat DSP. I s-a pus în vedere să meargă în cel mai scurt timp la adresa declarată pentru carantină", a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate, femeii i s-a dat cea mai mică amendă pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu stabilite, aceasta fiind cuprinsă, potrivit legii 55/2020, între 1.000 şi 5.000 de lei.

Urmează ca, ulterior să se efectueze verificări dacă femeia din Vaslui a respectat măsura izolării.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.