Actorul Mugur Mihăescu a avut duminică seara, în cadrul unei emisiuni, un schimb dur de replici cu liderul Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), pe tema programului de Revelion de la TVR.

Scandalul a apărut după ce TVR 1 a prezentat de Revelion un program umoristic în care s-a regăsit, printre alții, Mugur Mihăescu. În timpul programului s-a prezentat o parodie cu un actor care l-a interpretat pe Klaus Iohannis spunând: „Anul 2021 va fi Anul Bivolului în calendarul chinezesc. Sau Anul Boului în calendarul românesc. Tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”.

Ulterior, membri din coaliția de guvernare dar și din CNA au acuzat un „spectacol grotesc” la TVR care instigă la nerespectarea regulilor din pandemie și s-a avansat propunerea schimbării conducerii TVR din acest motiv.

„Nu am ce să răspund. O să spun un singur lucru, în 1988 era la Timișoara într-un spectacol și am băgat o șopârliță cu Ceaușescu, am ridicat sala în picioare, după care conducerea partidului a interzis publicului să mai participe la spectacolele noastre pentru că era o bășcălie ieftină la adresa lui Ceaușescu. După care Ceaușescu a murit la un an dar am impresia că domnul e prea tânăr să știe lucrurile acestea. Aruncă niște cuvinte să se afle în treabă. Unor asemenea oameni n-ai ce să le răspunzi. Știți cum e, trec anii peste dânșii degeaba, asta e situația. Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă, ne întoarcem la comunism, la dictatură? Trebuie să îmi pun un tablou cu liderul suprem? O să-l iau la mișto și pe asta. Acum este într-o funcție în care ne ia el pe noi la mișto”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3, prin telefon.

Retail jobs

În emisiune, tot prin telefon, era și liderul Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR).

„Nu pot să respect comuniștii. Domnule, nu ți-e rusine, mă faci conspiraționist? Domnule, să-ți fie rușine. Cum mă faci pe mine conspiraționist, mă?”, i s-a mai adresat Mihăescu deputatului USR.

Deputatul USR Iulian Bulai a spus că întrerupe convorbirea telefonică dacă postul Antena 3 nu ia atitudine față de Mugur Mihăescu. „Mai bine ieși, mă, du-te!”, replica Mihăescu. „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!”, a adăugat actorul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.