Preşedintele UNITER, Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti, a transmis, marţi, un mesaj cu prilejul împlinirii a 60 de ani de existenţă de către Teatrul de Comedie, subliniind că acesta aduce "iubire, fericire şi milioane de zâmbete şi râs sănătos".

Împlinirea a 60 de ani de teatru reprezintă un eveniment deosebit de emoţionant, salutat cu bucurie şi mândrie de noi toţi. Teatrul de Comedie ajuns la această vârstă este o fiinţă vie, împlinită, rarisimă, care aduce iubire, fericire, milioane de zâmbete şi râs sănătos. Energia ei e molipsitoare şi avem nevoie de ea zi de zi. Teatrul nu poate lipsi din viaţa noastră, niciodată. E ca o boală incurabilă căreia nu i se găseşte leac. Şi nu vaccinul te poate vindeca de ea, ci numai încăpăţânarea de a rămâne viu şi nevătămat. 'Pandemia - tristă rimă la comedie'... Nu mai e mult şi vom reveni pe scenă. Numai acolo suntem noi înşine. Asta vă şi doresc acum, la ceas aniversar, să vă fiu spectator şi să căutăm împreună misterul teatrului", a subliniat Caramitru, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.