În ultimele 24 de ore, ploile au afectat grav mai multe localități din județele Mehedinți, Gorj, Hunedoara, Prahova și Vâlcea.

În județele care s-au aflat sub incidența avertizărilor imediate de vreme severă (Prahova, Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Vâlcea), au fost emise 5 mesaje de avertizare pentru populație prin sistemul RO-ALERT, informează MediaFax.

Totodată, circulația rutieră a fost temporar îngreunată din cauza copacilor doborâți de vânt și a apei acumulată pe carosabil pe 3 drumuri naționale (DN 1/PH, DN 66/HD și DN 67/MH), iar traficul feroviar este în continuare blocat din cauza copacilor căzuți pe linia de contact (secția de cale ferată 201 Vâlcea - Sibiu), unde locomotiva și un vagon al trenului de persoane R2069 au deraiat între localitățile Călimănești și Brezoi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.