Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4 a anunțat că Spitalul „Bagdasar-Arseni” va avea în curând o nouă unitate pentru primirea urgențelor.

„Servicii medicale demne de o ţară europeană! În curând, Spitalul 'Bagdasar-Arseni' va avea o unitate de primiri urgenţe nouă, dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care îi va ajuta pe doctorii de la 'Bagdasar' să ofere oamenilor în nevoie o intervenţie rapidă şi sigură. Aparatura medicală a fost adusă deja şi urmează să fie montată. În paralel, constructorii se ocupă de ultimele detalii şi finisaje", a postat Daniel Băluţă, luni, pe Facebook.

Primăria Sectorului 4 anunţa pe 8 mai 2020 că va construi o nouă Unitate de Primiri Urgenţe în curtea spitalului, că aceasta va fi amenajată pe o suprafaţă de 1.236 mp, va avea un regim de înălţime S+P+2E şi va fi conectată, printr-o pasarelă suspendată, de corpul C al spitalului, la nivelul etajului 2.

„Noua structură va permite astfel desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii a unei echipe medicale de peste 170 de cadre medicale, care în prezent profesează în condiţii dificile. Asta întrucât actuala Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, aflată la parterul imobilului, funcţionează impropriu, din cauza numeroaselor căi de acces spre interiorul spitalului, folosite inclusiv de către persoane neinternate şi care transformă acest spaţiu într-o zonă mixtă de aşteptare şi de urgenţă, fapt ce duce la numeroase probleme de igienă şi chiar la situaţii conflictuale cu cadrele medicale", preciza autoritatea locală.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.