O femeie de 80 de ani din Câmpia Turzii a murit, duminică, după ce în locuinţa sa au avut loc o explozie, urmată de un incendiu, iar un bărbat de 50 de ani a fost dus la spital cu arsuri.

O femeie a fost găsită decedată ca urmare a unei explozii şi incendiu dintr-o casă de locuit din Câmpia Turzii. Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7,30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La faţa locului au fost dislocate şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Femeia de 80 de ani a murit, iar un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de circa 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feţei şi care a fost transportat la spital", precizează ISU Cluj, potrivit Agerpres.

Intervenţia promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele şi casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie şi incendiu, se mai arată în informarea transmisă de către ISU Cluj.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2021 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.