Medicul Virgil Musta a transmis un mesaj în ajunul Anului Nou, pe pagina de Facebook a comunității City Doctors, în care a mulțumit tuturor colaboratorilor săi din această perioadă de pandemie.

Vă multumesc pentru că ați acceptat să fiți partenerii mei în acest război cu virusul SARS CoV-2. Fară voi, niciuna dintre reușitele echipei mele nu ar fi fost posibilă. Voi ați reprezentat balanța de care aveam nevoie în munca mea și în deciziile mele. Prin atitudinea voastră mi-ați dat putere și încredere că ceea ce fac este bine. Mulțumesc și celor care nu au fost întotdeauna în acord cu mine, pentru că m-au facut să gândesc mai mult, să reanalizez anumite decizii.

Nu pot să mulțumesc însă celor care m-au jignit, m-au denigrat prin minciuni și au încercat să-mi distrugă munca și să mă decredibilizeze. M-au durut atacurile murdare și nedrepte, dar m-au și întărit. Multumesc tuturor celor care s-au implicat în dezbateri, ajutându-mă cu opiniile lor pertinente. Mulțumesc colaboratorilor din mass-media care au facut posibil ca vocea mea să fie auzită de cât mai multă lume, pentru a lupta împreună în bătăliile grele din acest an.

Retail jobs

Sunt alături cu gândul de pacienții mei, de familiile tuturor celor care suferă acum, au suferit sau au pierdut oameni dragi în acest an. Mulțumesc întregii mele echipe medicale și nu numai, cu care am lucrat zi de zi, oameni care au fost langă mine cand am avut nevoie, m-au sprijinit în luarea deciziilor importante și alaturi de care am realizat tot ceea ce am realizat în acest an și nu numai.

La cumpăna dintre ani, vă promit că lupta mea alaturi de voi va continua și în anul care va veni, până vom invinge definitiv acest virus, moment pe care îl prevad în curand. Împreună, prin înțelepciune, solidaritate, bun simț și încredere unii în alții, am convingerea că vom reveni la o viață normală, mult așteptată de toți. Va urez tuturor un An Nou Fericit, cu sănatate, bucurii și mult success pe toate planurile! La Multi Ani!”, a transmis medicul Virgil Musta, pe pagina de Facebook a comunității City Doctors.

Citeste si:
George Buhnici a primit dianosticul din partea unui medic. De ce...
George Buhnici a primit...

Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.