Joi, 31 decembrie 2020, toți oamenii sărbătoresc Revelionul sau trecerea în noul an. Anul acesta este unul special, având în vedere că ne confruntăm cu restricții la nivel global. 2020 este anul pandemiei, iar Revelionul va fi petrecut în confortul casei. Iată cum vor sărbători Anul Nou oamenii din diferite colțuri ale lumii.

Anul 2020 a ajuns la final și a fost o provocare la nivel global. Lumea întreagă s-a confruntat cu epidemia de coronavirus. Bilanțul zilei a fost breaking news-ul zilei, peste tot în lume în acest an.

Restricțiile ne-au dat peste cap planurile de vacanță, rutina și obiceiurile. Sărbătorile au fost diferite în 2020, iar timpul petrecut cu prietenii la terasă s-a mutat în videocall-uri. Decembrie 2020 a venit cu veștile bune: vaccinurile anti-COVID. Ce ne va aduce 2021 rămâne de văzut, dar sperăm la ce este mai bine.

Azi ne rămâne să vedem cum trec țările în noul an 2021 și cum petrec de Revelion. Locuitorii din Insula Crăciunului, Kiribati, sunt primii care vor intra în anul 2021. Este prima suprafaţă de uscat locuită care serbează noul an, la 12:00, ora României. Următorii care vor intra în 2021 vor fi cei din Noua Zeelandă, urmaţi de cei din Australia, Japonia şi Coreea de Sud.

Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor de Revelion în 2020. Mulţi au abandonat gândul de petrecere, dar câţiva merg înainte. Principalul foc de artificii din Taipei va continua cu măşti obligatorii pentru participanţi.

Citeste si:
Carnavalul de la Rio, anulat în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19
Carnavalul de la Rio, anulat...

În New York are loc pe 31 decembrie o mare petrecere virtuală cu cei mai cunsocuţi artişti. În Berlin, unde nu au loc sărbători din cauza restricţiilor provocate de coronavirus, se va aştepta o fotografie live a peisajului urban la miezul nopţii.

În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser la Burj Khalifa. Petrecerea tradiţională de pe Freemont din centrul oraşului Vegas nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar se va întâmpla într-un cadru mai restrâns.

În Australia oficialii au interzis oamenilor să se adune lângă podul Sydney Harbour pentru a urmări focul de artificii de Revelion 2020.

Celebrul eveniment anual, care atrage în mod normal aproximativ un milion de oameni în portul oraşului, poate fi urmărit în direct doar de cei care locuiesc în zonă şi de oaspeţii lor

Citeste si:
Sector 6: Campanie de colectare a brazilor naturali rămași după...
Sector 6: Campanie de...

Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor. Mulţi i-au abandonat, dar câţiva împing înainte.

Afişajul emblematic al naţiunii insulare asiatice în umbra staţiunii Marina Bay nu se va întâmpla anul acesta, dar locuitorii din Singapore le pot prinde în alte 11 locaţii mai mici, transmis direct online

Principalul foc de artificii din Taipei va continua – cu măşti obligatorii pentru participanţi. Pentru prima dată în istoria sa, evenimentul emblematic Hogmanay al Scoţiei se mută online – unde va fi condus de actorul David Tennant. Petrecerea tradiţională de pe Freemont din centrul oraşului Vegas nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar va fi totuși organizată, precizează alephnews.ro.

Citeste si:
Dan Negru: „Când am plecat din TVR și mi-am anunțat șefii, toți...
Dan Negru, după scandalul din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.