Peste 4.100 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în pitici de grădină din ceramică au fost descoperite în urma unui control de rutină al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al instituţiei, Minodora Răcnea.

Potrivit oficialului STPF, statuetele de ceramică erau transportate cu două autoutilitare, care au fost oprite în apropierea localităţii Joldeşti şi în care se aflau cinci persoane cu vârste între 37 şi 51 de ani.

„Pe timpul legitimării, persoanele au devenit agitate, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră, împreună cu cele două mijloace de transport. La sediul STPF Botoşani, în urma controlului amănunţit efectuat asupra autoutilitarelor, au fost observate mai multe statuete din ceramică pentru grădină, atrăgând atenţia faptul că acestea emanau un puternic miros de vopsea proaspăt aplicată, iar la baza acestora au fost observate urme proaspete de ipsos. În urma înlăturării bazei de ipsos, în interiorul statuetelor au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări”, a declarat Răcnea.

În interiorul statuetelor, au fost descoperite 4.115 pachete cu ţigări a căror valoare totală se ridică la 40.730 de lei, precizează g4media.ro.

Citeste si:
Poliția de frontieră: Nu s-a permis intrarea în ţară a 43 de...
Poliția de frontieră: Nu s-a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.