Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, marţi, la Chişinău, unde l-a primit pe preşedintele Klaus Iohannis, că din acest moment începe „o nouă etapă în cooperarea bilaterală” cu România.

Ea a susţinut o declaraţie de presă comună cu preşedintele Iohannis.

„Mă bucur că, începând cu ziua de astăzi, Republica Moldova şi România reintră într-o interacţiune firească frăţească şi deschisă. În aceste zile, Republica Moldova păşeşte într-o nouă etapă, atât pe plan intern, cât şi pe dimensiunea politicii externe, o etapă a ieşirii din izolare internaţională şi de conexiune la spaţiul european, la vecinii şi partenerii noştri strategici”, a spus preşedintele Moldovei.

Maia Sandu a vorbit despre colaborarea cu România în viitor.

„Astăzi, o spun cu toată încrederea, pornim o nouă etapă în cooperarea bilaterală, o prietenie la nivel înalt între Republica Moldova şi România, care va aduce beneficii cetăţenilor ambelor state şi va contribui la construirea unui viitor mai bun”, a adăugat ea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Decembrie 2020 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.