Anul 2020 a fost diferit, probabil că și sărbătorile vor arăta la fel, într-o formulă mai restrânsă și departe de cei dragi. Cum ne distrăm în familie de sărbători.

În cele trei zile de Crăciun, ideile de activități sunt nenumărate. Părinții pot să îi provoace pe cei mici la înviorarea de dimineață. Chiar dacă sunt sărbători, trebuie să facem puțină mișcare. E foarte amuzant să faci exerciții împreună cu copiii.

Putem ieși un pic în fața blocului, să luăm o gură de aer și să ne plimbăm un pic. După care revenim acasă și putem viziona filme împreună sau putem să citim povești.

Iar sugestiile de activități nu se opresc aici.

Cum ne distrăm în familie de sărbători

Alexandra Timofte, organizator de petreceri: „Le recomandăm părinților să petreacă cât mai mult timp în familie și să se joace cu cei mici acasă. Dacă avem zăpadă e foarte bine, pentru că putem ieși afară să facem oameni de zăpadă și mult așteptata bătaie cu bulgări. Dacă stăm acasă și e cald și bine acasă, îi invit pe părinți să joace jocuri”.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

De asemenea, o idee excelentă poate fi și lucrul manual cu ajutorul căruia puteți crea și amintiri de neuitat.

Petrecerile online, varianta sigură pentru Revelion

Pentru noaptea de revelion, lucrurile arată un pic mai diferit.

Alexandra Timofte, Organizator Petreceri Copii: „E clar că trebuie să fie petrecere maximă. Acasă, ne îmbrăcăm frumos, noi, doamnele și domnii, trebuie să ne aranjăm, să fim machiați, pregătiți, parfumați, copiii la fel, să petrecem cu voie bună, să dăm drumul la muzică, să ne pregătim azi exact ca și cum am fi la restaurant, de ce nu. Eu chiar am propus cu prietenii de familie și am zis că ne facem zoom și ne întâlnim în online și să petrecem cu toții acolo. Important e să avem energia aia pozitivă și să fim mereu cu zâmbetul pe buze!”, precizează antena3.ro.

Citeste si:
10+ idei drăguțe de manichiură pentru sărbătorile de iarnă
10+ idei drăguțe de...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.