S.C. GODMOTHER S.R.L., în calitate de beneficiar anunță lansarea proiectului (Cod unic raport: 1721637362) cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19 Prioritatea de investiții 3d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Valoarea grantului este de 725.925 lei, iar valoarea cofinanțării proprii beneficiarului este de 108.888,75 lei.

Obiectivul proiectului îl reprezintă utilizarea ajutorului de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 130/2020.

Rezultatele așteptate:

Achiziția de echipamente necesare desfășurării activității specifice.

Citeste si:
Mai multe străzi din Constanța, reabilitate și modernizate din...
Mai multe străzi din...

Durata de realizare a proiectului este de 180 zile de la data încasării ajutorului financiar (21.12.2020) de către GODMOTHER SRL.

Citeste si:
Ministerul Mediului a lansat în consultare publică „Legea Mirosurilor”
Ministerul Mediului a lansat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.