Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat, duminică, pe Facebook, un grafic care prezintă o descreştere a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus în Bucureşti, precizând că sunt toate şansele ca acest ritm să se păstreze, dacă cetăţenii respectă în continuare regulile de protecţie.

„Eforturile bucureştenilor şi ale autorităţilor sanitare dau rezultate în combaterea COVID-19. Avem toate şansele să menţinem acest ritm descrescător al numărului de îmbolnăviri în Capitală dacă respectăm în continuare regulile de protecţie", afirmă edilul.

El face apel la solidaritate, precizând că, atunci când va fi disponibil în România vaccinul, lupta împotriva acestei boli va fi mai uşoară.

„Să fim atenţi şi solidari în continuare, fiindcă nu e departe momentul în care vaccinul va fi disponibil şi în România, iar lupta împotriva coronavirusului va deveni mai uşoară", precizează Nicuşor Dan.

Citeste si:
Nicuşor Dan: Procesul de vaccinare trebuie făcut uniform la nivel...
Nicuşor Dan, despre centrele...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.