Raed Arafat a declarat că rata de infectare din Ilfov se menține în creștere, în ciuda carantinării localităților, din cauza faptului că nu se respectă cu strictețe regulile, iar controalele nu sunt suficiente.

„Înseamnă că unele reguli nu se respectă, măsurile de carantină probabil nu se respectă cu strictețe. Fiind aproape de București, mișcarea din Ilfov nu rezolvă această problemă.

În alte localități au avut succes - Sibiu, Bistrița, Baia Mare, unde măsurile de control au fost foarte serioase. Carantina din localitățile din jurul Timișoarei a dus la scăderea inclusiv a incidenței în Timișoara.

Depinde de modul de implementare a măsurilor și de cât de mult luăm în serios respectarea acestei măsuri.

Există o conexiune între Ilfov și București, nu putem să le separăm. De aceea avem recomandarea clară de muncă la domiciliu acolo unde se poate. Multe companii fac acest lucru”, a spus Arafat, într-un interviu acordat la Realitatea Plus.

Citeste si:
5 reguli ale Familiei Regale pe care le-a încălcat Lady Diana
5 reguli ale Familiei Regale...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.