Poliţiştii au aplicat în ultimele 24 de ore, în municipiul Constanţa, 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 80.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii COVID-19, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

În intervalul menţionat, forţele de ordine au verificat 2.104 persoane şi au controlat 1.553 de autovehicule, fiind aplicate 280 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 80.290 de lei, informează Agerpres.

Începând cu 18 decembrie, ora 20.00, în municipiul Constanţa a fost prelungită cu încă 14 zile carantinarea, rata de infectare cu noul coronavirus scăzând în ultima perioadă de la aproximativ 11 la mia de locuitori, la 7,42 - cea raportată sâmbătă de Prefectura Constanţa. În judeţ, indicele respectiv este în prezent de 5,31.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2020 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.