Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, avertizează firma de salubrizare Romprest că mai are câteva zile să-şi onoreze obligaţiile contractuale faţă de locuitori, iar în caz contrar autoritatea locală va rezilia contractul.

Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul face referire la o înregistrare audio difuzată de postul România TV cu o discuție între Clotilde Armand și funcționari din primărie pe tema gunoiului stradal din Sectorul 1 și contractul cu Romprest.

„Se dă următorul titlu la televiziunea unui fugar notoriu: "Înregistrare BOMBĂ cu Clotilde Armand în problema gunoiului AUDIO!". Apoi, acest titlu se rostogolește pe la toate redacțiile sponsorizate ani la rând de către primăriile pesediste și Mafia gunoaielor cu bani publici. Și ce să vezi? Din această înregistrare se aude cum eu declar ceva șocant: compania de salubrizare din sectorul 1 nu-și onorează serviciile. Și asta spune și Curtea de Conturi. Acum, dacă tot am ajuns la acest capitol prin care unii au impresia că intimidările și hărțuirea sunt o soluție aș vrea să anunț aici compania de salubrizare că mai are termen câteva zile să-și onoreze obligațiile contractuale față de locuitorii acestui sector și să se alăture celorlalte echipe care strâng gunoiul din Sectorul 1. În caz contrar vom rezilia contractul. Fără alte comentarii”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand a cerut joia trecută Romprest refacturarea serviciilor prestate de companie în ultima perioadă. Clotilde Armand arată că solicitarea vine ca urmare a neregulilor constatate de Poliția Locală Sector 1.

Încă de la finalul lunii noiembrie, firma Romprest nu mai ridică depozitele necontrolate de deșeuri din Sectorul 1, din cauză că Primăria are facturi neplătite de 94 milioane lei. Clotilde Armand spune că facturile ar fi umflate și din această cauză nu le plătește. În plus, Primăria Sectorului 1 nu are banii necesari să le plătească, potrivit sursei citate, deoarece vechea administrație a lăsat în buget o gaură de 800 milioane lei, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Decembrie 2020 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.