Un elev de 15 ani din Republica Moldova a ajuns la terapie intensivă, după ora de educație fizică de la școală. Profesoara l-a pedepsit pentru că ar fi întârziat.

Drept pedeapsă, profesoara l-a obligat să facă 150 de genuflexiuni, neținând cont că băiatul suferă de anemie și afecțiuni cardiovasculare.

Elevul a început să se simtă rău, așa că a plecat acasă. A doua zi, acesta a ajuns la spital și a fost internat la Secția de Terapie Intensivă, din cauza efortului depus cu o zi în urmă, care a fost mult prea mare pentru el.

Copiii fără să se încălzească au făcut acest exercițiu. Profesoara a insistat să termine genuflexiunile. Cum să pedepsească așa un copil? Pentru asta există agendă, părinții. Pedeapsa trebuie să fie altfel aplicată, nu cu efort fizic”, a declarat bunica elevului.

I s-a ridicat temperatura și s-au umflat picioarele. A doua zi am chemat ambulanța pentru că situația s-a agravat. Medicii ne-au zis că el are distrofie musculară și a făcut exces de efort fizic”, a completat bunica băiatului.

Violeta Panfil, directorul adjunct al școlii, a spus că toți elevii au întârziat și au fost supuși la acceași pedeapsă.

Toată clasa a întârziat și au făcut un efort fizic pe care l-a propus doamna profesoară”, a declarat Violeta Panfil, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Decembrie 2020 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.