Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a criticat mesajul ministrului Economiei, după ce acesta a spus că facturile vor fi mai mici la energia electrică: „Scăderea este una ridicolă - un ban pe kilowatt”

„Este ceva greu de digerat. Oameni buni, n-am văzut ceva mai penibil în ultimii 10 ani de politică. Să te lauzi că se ieftineşte cu un ban factura de energie electrică. Ministrul Economiei ne anunţă că se ieftineşte cu un ban preţul kilowatt-ului şi astfel vor avea românii facturi mai mici la energie electrică.

Cu cât vor fi facturile mai mici, cu 15 bani, cu 25 de bani? Astea sunt facturi mai mici. Astea sunt momente în care tu să te lauzi?”, a comentat revoltat Radu Tudor.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a scris un mesaj pe Facebook în care anunța că facturile la energia electrică s-au redus de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh.

„Facturi mai mici la energia electrică!

Îi felicit pe cei de la Hidroelectrica care au făcut un nou pas, se manifestă activ pe piața de furnizare și au venit cu o ofertă bună pentru români. Odată cu liberalizarea pieței de energie, de la 1 ianuarie 2021, pentru energia activă livrată consumatorilor casnici prețul se va reduce de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor.

Da, facturi mai mici pentru români!", a fost anunțul ministrului Economiei postat pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Decembrie 2020 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.