Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind problema lipsei apei calde şi căldurii în Capitală, potrivit unui comunicat al instituţiei.

„Avocatul Poporului a luat cunoştinţă din numeroase articole de presă despre lipsa apei calde şi a căldurii în toate sectoarele din Bucureşti. Având în vedere că problema lipsei apei calde şi a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum şi la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condiţiilor de trai normale în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja”, a precizat Avocatul Poporului.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a anunțat vineri, într-o conferință de presă susținută la Guvern, că de la începutul acestei săptămâni, bucureștenii ar trebui să aibă apă caldă și căldură la parametri normali, menționează g4media.ro.

Citeste si:
Ce ar trebui să mâncăm în zilele geroase de iarnă
Ce ar trebui să mâncăm în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.