Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, susține că nu se știu date exacte despre starea de sănătate a fostului lider PSD, confirmat recent cu Covid-19.

Ștefănescu a publicat un mesaj pe contul său de Facebook în care afirmă că fostul lider al Partidului Social Democrat a fost izolat „în mod abuziv” în ultimele luni și că nu i se dă voie să folosească telefonul pentru a lua legătura cu familia sau apropiații.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Ministrul Energiei răspunde teoriilor lansate de Marcel Ciolacu
Ministrul Energiei răspunde...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.