Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat că va începe, de luni, o acţiune de strângere a gunoiului de pe străzi, susţinând că a aşteptat destul să ajungă la o înţelegere legală cu firma de salubrizare Romprest.

Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP... chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Imediat după preluarea mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a intrat în conflict cu Romprest, firma de salubrizare care trebuia să se ocupe de colectarea gunoiului, aceasta spunând că facturile emise de această societate sunt „umflate".


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.