Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, susține că, după sosirea în România a vaccineului anti-Covid, va fi un haos total, iar oamenii o vor lua razna.

Am vorbit vineri cu câțiva sefi de corporații mari de tot din Vest. Ce mi-au zis? Ca toate analizele lor arata ca - începând cu Iunie/Iulie - va fi o Nebunie. Rata de vaccinare va fi suficientă ca sa nu mai fie stres cu virusul. Și lumea - consumatorii - o sa o ia razna. Lumea va petrece mai ceva ca după un război. Haos. Oamenii își vor cheltui banii in draci ca sa circule, sa facă petreceri, paranghelii, tot tacâmul. Va fi circ, hedonism și balamuc. Sex, alcool și rock&roll.

Asta e extraordinar pentru economie. Și foarte rău pentru conspiraționiști și extremiști. Deci e de bine. Mai avem doar câteva luni sa strângem din dinti, ne facem o mica injecție și după - balamuc paranghelie haos și distracție”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Decembrie 2020 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.