Cerul va fi acoperit de ploi și vor apărea precipitații în centrul, nordul, estul și în câteva regiuni sudice. În zonele de munte, la altitudini mari va ninge abundent.

Vântul se întețește în regiunile estice și pe crestele montane iar maximele termice se vor situa între 2 grade în nordul Moldovei și 12 grade pe litoral, informează Știrile ProTV.

La altitudini de peste 1.700 de metri va ninge destul de mult și vântul va viscoli ninsoarea cu viteze de peste 90 KM/h.

În Dobrogea și Bărăgan sunt regăsiți norii, dar și ploile locale, vântul va avea intensificări, iar maximele termice se opresc la 12 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina norii vor fi numeroși și vor aduce precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș va ploua în mai multe reprize pe tot parcursul zilei, iar temperatura nu va depăși 6 grade.

În Transilvania va ploua, în zonele înalte va ninge, iar vântul va prinde putere pe crestele montane.

În Oltenia se anunță înnorări și câteva reprize de ploaie, mai ales în zonele deluroase dar apare și soarele pe parcursul zilei.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.