Centrul Infotrafic a anunțat că deși nu există drumuri blocate din cauza ninsorii, în mai multe zone din țară drumul este umed sau acoperit cu polei, iar ceața apare în cele mai multe regiuni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești carosabilul este umed, fără depuneri de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 și 86 - 110, anunță Digi24.

Pe Autostrada A2 București – Constanta și Autostrada A4 Ovidiu – Agigea sunt anunțate ploi ușoare, fără depuneri de polei pe tronsonul A2 și A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 și pe A4. Pe Autostrada A3 București-Ploiești, condițiile meteo sunt asemănătoare, însă vizibilitatea este bună.

De asemenea, DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov este acoperit cu zăpadă frământată de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călărași – București apare ceața care reduce vizibilitatea până la sub 50 de metri între localitățile Lehliu-Gară și Fundulea.

Plouă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu și ninge pe DN 67C între Rânca și Novaci, cu depunere de polei între Șugag și Oașa.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.