CFR Călători va opera pe noua rută Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă, deocamdată cu 42 de trenuri Interregio. Trenurile vor circula pe această rută începând cu data de 13 decembrie 2020.

Trenurile vor circula pe traseul București Nord – Mogoșoaia – Aeroport H. Coandă T1. Ruta are 19 km și va fi parcursă în circa 20 - 25 de minute.

CFR Călători a demarat astăzi, imediat după comunicarea traselor pentru această rută de către CFR Infrastructură propunerea de modificare a tarifului, la 5 lei. Până la aprobarea de către Ministerul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor a acestui tarif sau a altuia, prețul unui bilet pe ruta Gara de Nord București – AIHCB este 8,30 lei conform Ordinului de Ministru valabil la acest moment, care reglementează tarifele de deservire generală din transportul feroviar public de călători”, a anunțat CFR Călători.

Cu toate că CFR a anunțat că prețul unui bilet va fi de 8,30 lei momentan, un bilet pe data de 13 decembrie, cu plecare din Gara de Nord la ora 9:10, costă 12,1 lei, potrivit Mersului Trenurilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Decembrie 2020 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.