Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat că până la rezultatele finale la alegerile parlamentare rămâne încrezător că partidul va reuși să obțină voturile necesare pentru a intra în Parlament.

Rămânem încrezători că până se vor număra toate voturile, PMP va avea rezultatul pe care și-l dorește de a intra în Parlament. BEC a prezentat doar date parțiale, suntem încrezători așteptăm să se numere inclusiv voturile din Republica Moldova, unde PMP a câștigat alegerile.", a spus Tomac, informează Digi24.

Tomac consideră că prezența la vot a fost redusă din cauza pandemiei de COVID-19: „Covid-ul și-a spus cuvântul, pe noi ne-a afectat prezența redusă", a afirmat el.

După numărarea voturilor din peste 60% din secții, Partidul Mișcarea Populară are, potrivit BEC, 4,69% la Camera Deputaților și 4,77% la Senat.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.