În ziua alegerilor parlamentare din România, cetățenii spun că își doresc mai multă corectitudine, autostrăzi și spitale de la viitorii legiuitori.

Întrebând mai mulți români despre ce așteptări au și ce își doresc ca viitorii parlamentari să îmbunătățească, aceștia au răspuns:

„Legea responsabilităţii. Niciunul nu are nicio responsabilitate, ăsta e cel mai important lucru care nu a existat în 30 de ani, Când se preia o guvernare să se predea sau să se preia cu un soi de proces verbal. Trebuie să răspundă cineva de ceva. Nu răspunde nimeni de nimic în ţara asta. De aia nici nu s-au realizat nici drumuri, nici spitale, nimeni nu a răspuns de nimic".

„Să nu mai fie hoţie în ţară, să fie corectitudine şi în primul rând să se ţină de cuvânt a ceea ce zice în materie de străzi, autostrăzi".

„Ceva care să îmbunătățească sistemul de sănătate, asta ar fi primordial. Calitatea sistemului de sănătate foarte joasă".

Retail jobs

„Prea mulți în Parlament. Era vorba acum patru ani că vor rămâne 300. Mai puțini și buni".

„Trei ore de sport în școală. Cred că mai mult spor în școală mi s-ar părea mai apropiat de ce avem noi nevoie", potrivit digi24.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.