O priză a luat foc, vineri dimineață, în secția ATI a Clinicii Medicale III din Târgu-Mureș. Nimeni nu a fost rănit, iar focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, incendiul a izbucnit într-un salon în care se aflau şase pacienţi. Dintre aceştia, doar cel care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat.

Reprezentanţii ISU Mureş precizează că incendiul a fost lichidat de către personalul spitalului, până la sosirea forţelor de intervenţie.

Pe 14 noiembrie, un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, provocând o tragedie. Pacienții internați pe secție erau bolnavi cu Covid-19.

Incendiul s-a produs într-un salon de la secţia de Terapie Intensivă. Șase pacienţi au fost transferaţi la spitalul mobil din Leţcani. În incendiu şi-au pierdut viaţa 10 pacienţi, iar un medic şi o asistentă care au încercat salveze pacienţii din flăcări au fost răniţi. Medicul a fost transportat în stare gravă la un spital din Belgia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.